НАЧАЛО

АБОНАМЕНТ

РЕКЛАМА

БАНКОВИ ДАННИ

F.A.Q.

Speditor IM

КОНТАКТИ


Speditor NET за Windows • Инсталация и основно меню • Настройки на програмата • Търсене на потребител/фирма • Разговор с друг потребител • Преглед оферти в Борса • Преглед оферти от Асистент • Често задавани въпроси Изтегли
Speditor NET Work & Joy
simsetup.exe (782kB)

Speditor NET за Android Изтегли за Android (1.2 MB)

Speditor NET за iOS Изтегли за iOS (1.6 MB)

ИНСТАЛАЦИЯ И ОСНОВНО МЕНЮ

Инсталацията на приложението SIM е изключително лесна и удобна за Вас. Ако вече сте инсталирали SIM на Вашият компютър, то винаги можете да актуализирате своята версия като изберете опцията "Update на програмата" от основното меню.

Ако желаете за първи път да инсталирате SIM, то актуалната версия можете да свалите от връзката вляво - "Изтегли Speditor NET Work & Joy". Кликнете с мишката върху текста. Ще се отвари прозорец, в който можете да изберете дали да запазите приложението на своя компютър и след това да го инсталирате от мястото, където сте го запазили или директно да започнете инсталацията. Инсталационният процес е изключително лесен, единствено трябва да разрешавате стъпките да се изпълняват една след друга.

След като вече SIM е инсталиран на Вашият компютър, то можете да го стартирате от иконата Speditor NET, която вече имате на екрана, или от Start -> Programs -> Speditor NET.

При стартиране на програмата в началният прозорец за попълните своето потребителско име и парола и натиснете бутона "Вход в системата".

След успешно включване, долу в дясно - до часовника ще се появи познатият Ви знак на Спедитор НЕТ. Натискайки върху него с левият клавиш на мишката можете да показвате и скривате основният прозорец на програмата.

Натискайки с десен клавиш върху иконката до часовника или върху в най-долния ляв ъгъл на вече показания основен прозорец, където е изписан Вашият статус - Online или Offline, можете да покажете основното меню (вижте картинката в дясно).

SIM - Вашият ефективен помощник!


 

© INFO Speditor NET - 2004 - 2024   e-mail: info@speditor.net, тел. 02 8553028, 02 8553129 или мобилен 088 9553129