НАЧАЛО

АБОНАМЕНТ

РЕКЛАМА

БАНКОВИ ДАННИ

F.A.Q.

Speditor IM

КОНТАКТИ


Често задавани въпроси

 

Защо да се регистрирам ?
Като регистриран потребител имате пълен достъп до системата. След първоначална регистрация разполагате с 10-дневен гратисен период. Десетте дни безплатен период се предоставят с идеята да се прецени доколко е полезен Спедитор НЕТ за всеки индивидуален потребител. Регистрацията с нищо не Ви ангажира, напротив - предоставя на Вашата фирма възможността да участва в каталога от фирми.

 

Защо се изискват документи на фирмата при регистрация ?
Спедитор НЕТ изисква документи за да се удостовери легитимността на фирмата. Това гарантира както на Вас, така и на останалите потребители, че всички фирми са реални и актуални. Тази информация НЯМА да бъде предоставяна публично или на трети лица.

 

Какво следва след като изтече гратисният период ?
След изтичането на гратисния период, ако желаете да останете активен потребител е необходимо да преведете по банков път сумата за избрания от Вас период и да попълните формуляр с данни за издаване на фактура.

 

Мога ли да прекъсна / подновя абонамента си ?
По всяко време можете да прекъснете или подновите абонамента си. По време на прекъснат абонамент имате възможност да влезете с име и парола, но ще имате права на "гост". Когато решите да подновите своя абонамент,  достатъчно е само да преведете по банков път сумата за избрания от Вас период и акаунта Ви се активира отново. Ако не сте ползвали системата повече от 6 /шест/ месеца, необходимо е да изпратите по факс или e-mail "Удостоверение за актуално състояние" издадено от Агенция по вписванията.

 

Защо не ми приема регистрацията ?
Причина 1 Не сте попълнили задължителните полета
Причина 2 Вашата фирма вече ИМА регистрация - не се допуска регистрация на една фирма повече от веднъж !
Причина 3 Некоректно попълнени данни - липсващи повече от 30 % данни, неверни телефон и e-mail
Причина 4 Вече има регистрирана от Вас фирма !

 

Колко потребители може да има към профила на една фирма ?

Няма ограничение за броя на потребителите, единственото условие е всички потребители да са съдружници или служители на фирмата. За целта, при добавянето на нов потребител се изисква да изпратите справка по чл.62, ал.5 (4) от Кодекса на труда, с което да удостоверите, че конкретното лице е служител на фирмата.
Не се заплаща отделна такса за потребители. Абонаментната такса е за фирмата.

 

Защо системата ме изхвърля много често ?
Причина 1 Изтекла сесия поради продължителна неактивност
Причина 2 Разпадане на връзката

Причина 3

 

Някой е влезнал с Вашето име и парола - системата автоматично изхвърля първия потребител. Ако Ви се случва често и нямате информация някой от Вашия офис да влиза със същото име и парола, обадете се веднага или сменете паролата си. За да избегнете подобна възможност, регистрирайте потребителски имена на всички служители от Вашия офис !

 

Защо не трябва да си давам името и паролата на друг ?
Раздел ІІI т. 12.2 от "Общи условия": При установена злоупотреба с потребителско име и парола, достъпът на цялата фирма се блокира автоматично. Паролите биват сменени административно. Злоупотребата може да се изразява в умишлено предоставяне на параметри за достъп (потребителско име и парола) на трето лице, което не е абонат или е абонат с изтекъл абонамент; умишлено открадване на параметри за достъп чрез технически или софтуерни средства. Във всички случаи, достъпът бива блокиран до изясняване на причината.
 

© INFO Speditor NET - 2004 - 2024   e-mail: info@speditor.net, тел. 02 8553028, 02 8553129 или мобилен 088 9553129